Şəhid ailələri, qazilər və Vətən müharibəsi iştirakçıları üçün aksiya

28 Noyabr 2021 tarixində OKİ CLİNİC-də İkinci Qarabağ müharibəsi şəhidlərinin ailə üzvləri, qazilər və müharibə iştirakçıları üçün Açıq qapı aksiyası keçirilmişdir.

Azərbaycan Tibb Universitetinin Onkoloji Klinikası və OKİ Klinikasının birgə təşəbbüsü ilə Bakı şəhərinin müxtəlif klinikalarında çalışan 18 ixtisas üzrə 32 könüllü həkimin iştirakı ilə 200 dən artıq şəhid və qazi ailələrinin müayinə aksiyası baş tutdu. Aksiya çərçivəsində OKİ klinikasında KT, MRT, USM və digər diaqnostik və laborator müayinələr olunmaqla yanaşı müalicəyə ehtiyacı olan xəstələr həkimlər tərəfindən 65 adda müxtəlif qrupda dərman preparatları ilə təmin olundular. Həmçinin müxtəlif sahələr üzrə cərrahi əməliyyata ehtiyacı olan xəstələrin tam ödənişsiz əməliyyat olunması üçün də qeydiyyat aparıldı.

Aksiya Qusar rayonu İcra Hakimiyyətinin informasiya dəstəyi ilə baş tutmuşdur.

Aksiyanın keçirilməsində əməyi keçən hər kəsə dərin təşəkkürümüzü bildiririk.